Velkommen Endring

 

Det mye som skjer om dagen og jeg prøver å henge med så godt jeg kan. Noe av de morro tingene som skjer fortiden er treningen min. Jeg har lagt alt av dietter og planer om pack på hylla og heller tullet meg inn i noe mer vintervennlig 😉 Nå skal det bli mer kjøtt på kroppen og det er utrolig gøy! Forbrenningen er skrudd opp, muskler bygges og å trene på overskudd er helt fantastisk. Både kroppen og helsa mi har utrolig godt av dette. Og hva gjør jeg ikke for å gjøre den glad? 😉  Jeg har mine svake områder som jeg har fokus på og det er vel ikke å legge skjul på at det spesielt er skuldre? Haha, men for en følelse å se framgang. Jeg virkelig digger hvordan man kan forme kroppen sin på denne måten.

Etter en uke på farten og fri fra trening har det nå vært to dager med trening og er det muuulig å bli så støl?! Minner meg på hvorfor treningsfri over lengre perioder ikke aaalltid er det beste. Prøvde meg på stående roing med stang her om dagen. En øvelse jeg ikke har gjort på lenge. Riktig nok bare teknikkterping men godt tok det når jeg kunne kjenne stølheten komme to timer senere!! Sjekk ut youtube videoen og test øvelsen ut.

Og over til en annen endring–> BRILLER. Jada jeg kunne skvette når jeg gikk forbi speilet før også, men tro meg- nå er det i en helt annen skala! Men jeg får iallefall med meg ting jeg leser fra nå av. Og hvordan jeg ser ut før jeg går ut av døren om morgenen, så det er vel vinn-vinn for alle 😉

Me time

9 responses on “Velkommen Endring

 1. Du kledde briller jo! 😀

 2. malin sier:

  WOW! Du var jo superfin i briller! Jeg har hatt mine lesebriller siden vgs, så burde kanskje få ut fingeren å bytte de ut snart. Din modell var iallefall fin 🙂 Ha en god tirsdag!

  • Kesia Luise sier:

   Syns du? 😀 Blir så glad av å høre sånt! Må vel bare venne meg til det selv! Så dyrt som det er med briller så skjønner jeg godt at du ikke har bytta de ut!!

   • malin sier:

    Det synes jeg virkelig 🙂 Ja, det er sant. Jeg hadde håpa jeg kanskje bare kunne bytte innfatting, og beholde glassene, men tenkte jo ikke på at glassene skal være tilpasset innfatninga….. litt korttenkt :p Forresten så har vi samme mål med treningen for høsten, hurra for oss!

 3. Julie sier:

  jepp, du kledde de brillene ! 😀
  og vintertrening med fokus på mer kjøtt, det kan vel ikke bli bedre enn det spør du meg 🙂

 4. Kristina sier:

  Kjempe moro med fokus på å bli sterk og mer biff på kroppen! Lykke til 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.