Referanser

 • Nå har jeg hatt Kesia som trener i snart ett år, og med en kontinuitet som jeg er ganske sikker på hadde vært vanskelig å finne om ikke Kesia var min Online PT. Fordelen med henne er at hun er villig til å ta tak i det fysiske men også mentale som henger sammen med å leve et aktivt liv. Å ha henne som PT har hjulpet meg til bli mye flinkere til å sile ut tanker som ikke kommer meg til gode i denne livsstilsendringen.  Jeg har økt styrken betraktelig i alt av øvelser, og fra å slite med å komme meg på trening, har det nå gått automatikk i å komme seg på trening fordi hun legger opp treningen så enkelt og lystbetont. Jeg har lært at det ikke er målet i seg selv som skal gi meg glede nødvendigvis, men også veien din- som at jeg nå kan løpe etter bussen uten store problemer. Anbefaler Kesia til de som synes mat er vanskelig eller rett og slett sliter med dørstokkmila. Kesia er gull verdt!

  Laetitia Luhembwe

 • Jeg har lært så utrolig mye av tiden vår sammen, så mange småtips som kan gi så store utfall. Jeg har så mye å ta med meg og så mange verktøy jeg kan bruke videre, og jeg er så ekstremt takknemlig for tiden du har gitt meg. Du har vært en liten gamechanger for meg, og det føles veldig godt, da jeg tidligere satt fast i samme spor. Tusen, tusen, tusen takk Kesia. Dette har vært en skikkelig god periode i livet mitt. Jeg har blitt så mye sterkere i alle øvelsene, med blant annet markløft hvor jeg har økt fra 105 kg til 140 kg.

  Gøril Hernes

 • Jobber som elektriker, som er en relativt aktiv jobb. Hadde fått konstatert jumpers/runners knee. Denne skaden var utfordrende både i jobbsammenheng og trening samt at jeg hadde begynt å legge på meg mer fett enn ønskelig, og dermed synker naturligvis livsgleden for en som har vært aktiv og godt trent hele livet. Veide da i underkant av 90kg noe som var mye mer enn før og hadde heller ikke særlig motivasjon for trening. Så tenkte med meg selv at noe måtte gjøres.. Har selv vært en av dem som har vist skepsis til pt i den grunn av at jeg hadde kontroll på treningen selv (følte jeg før). Men med litt dialog frem og tilbake med en som har brukt Kesia som personlig trener tidligere, og Kesia selv så bestemmer jeg meg for å gå på med et 12ukers program der hovedfokus var å bli sterkere, mestre handstand i større grad enn før og i tillegg få trent riktig med tanke på skader og forebygging og vektnedgang. * Treningen: Laget gøye og utfordrende programmer. Merket fort at styrken økte betraktelig og at energi og humør var høyere. Mange nye øvelser som jeg lett kunne mestre teknikken på pga god veiledning og gode instruksjons videoer laget av Kesia selv. Oppvarmingen Kesia brukte var ny for meg, MEN veldig effektiv og god. Ukene gikk og vektene ble tyngre mens jeg ble lettere. Noe som gjorde at jeg ikke angret et sekund på at jeg valgte Kesia som pt! * Mat: Fikk tilrettelagt hvor mye mat jeg skulle spise i forhold til treningsdager og ikke treningsdager, i begynnelsen var det litt uvant å telle kalorier og tenke på å få i seg nok. Som regel var det største problemet å få i seg nok mat etter som jeg ble mer bevist og spiste mer riktig mat. * Oppfølging: Utrolig god oppfølging og bra konstruktiv kritikk. Veldig flink på å forklare og følge meg opp på teknikk i øvelser. Kan alltid spør om det er noe selv den minste ting og få et svar relativtfort. Jeg kommer personlig til å bruke Kesia mer og anbefaler henne på det sterkeste om du har mål du vil nå eller bare komme deg i form! (Obs på at formbilder spiller lys og flex også inn)  

     

  Ingve Hundhammer

 • Trengte et opplegg sett med nye øyne, manglet motivasjon og treningsglede. Fulgt deg(Kesia) på instagram lenge og vært nysgjerrig. Så tok jeg kontakt noe jeg er så glad for siden kroppen min responderer kjemperaskt på rett trening og kosthold og jeg er MYE mer opplagt på jobb og i hverdagen!!! Noen utfordringer siden jeg jobber på båt og jeg ikke helt vet hvilken mat jeg får og hvilket treningsutstyr det er men dette løste vi fint sammen. Sinnsyke resultater kun på 4 uker og motivasjonen er på topp. Jeg føler meg mye bedre og er blitt sterkere.

  Marianne Harr
  Marianne Harr

 • Ønsket bruke deg pga ble fortalt at du brukte vanlig mat i kostholdet, trengte ikke masse shaker å super stram sulte ihjel diett for og få resultater.  Å er så fornøyd at jeg gjorde det, ny mann! Utfordringene jeg møtte på må ha vært å lære nye øvelser uten og ha deg der selv om du gir gode beskrivelser på nett. Men det fikk vi orden på med teknikk time i Tromsø. Og det skulle vært påbudt, var en veldig lærerik time. Kostholdet var også utfordrende i begynnelsen, da å ha en oversikt over maten var nytt for meg. Men med god støtte, tips og hjelp fra deg, så fikk jeg det godt til etter hvert. Det at du er så tilgjengelig gjorde det også lettere. Alt i alt, så glad jeg valgte deg til dette. Lært utrolig mye om kosthold, alt er så enkelt nå. Og forståelse for hva mat inneholder å hvor mye man kan spise kontra må trene for og opprettholde verk/mål er på høyt nivå. Over 17.5kg ned i vekt så langt, økt i styrke i alle øvelser, Å jeg har kost meg med mat hele veien! Også potetgull og øl!    

  Thomas Rognmo

 • Jeg søkte til Kesia som PT fordi jeg ønsket  å gå ned i vekt og komme i bedre form. Hovedmålet var å kunne gå kamp i Kickboksing igjen. Gjennom dette samarbeidet har jeg lært hvor lett et kosthold kan være. Men også at ingenting er perfekt og da er det bare å søke til Kesia for gode ord så innser man at det ikke er så mye skade gjort. Jeg har fått et resultat som er MYE bedre en jeg forventet. Målet var 85 kg men ble 78 kg som er helt fantastisk. Har heller ikke gått noe særlig ned i muskelmasse. Er fornøyd med helheten. Fokuset på treningen og kostholdet gjorde at jeg fikk gå kickboksing kamp og tok også brunt belte i kickboksing!! Resultater både estetisk og prestasjonsfremmende!      

  Ingvard Hundhammer

 • Jeg har brukt Kesia som PT før, og var veldig fornøyd med både kosthold- og treningsprogrammet. Og ikke minst oppfølgingen under hele programmet. Jeg ønsket nå å prøve henne igjen. I denne oppfølgingsperionden hvor målet var å legge på seg muskulatur og øke i styrke, har jeg lært at jeg er ufattelig utålmodig og har et alt for pessimistisk syn på egen prestasjon noe jeg har fått hjelp til å jobbe med. Jeg har blitt myye sterkere i baseøvelsene og føler meg mye bedre i rygg og nakke. Rumpa har endelig kommet tilbake, og har løftet seg vesentlig! Jeg er veldig fornøyd med oppfølgingen jeg har fått, og tilrettelegge av treningsprogrammet.

  Mia Åsheim

 • Jeg ønsket å gå ned i vekt, men først og fremst trene bedre og bli bedre venn med kroppen min! Kostholdet er en utfordring, og det å gå på et gym var skummelt i starten. Men nå har jeg uten problem klart å gjennomføre 3-5 treninger pr uke, og avhengighetsfølelsen kom ganske kjapt etter at jeg var i gang med programmet. Jeg har virkelig fått styrketrening under huden :D Jeg har fått utrolig masse kunnskap om trening og kosthold, og nå merker jeg veldig fort på meg selv når jeg spiser for lite, og kanskje for lite proteinholdig. Da blir jeg sulten og sugen på søtsaker/usunn mat. Har blitt mer bevisst på akkurat dette! Har gått ned 25 cm totalt, og økt styrken betraktelig på disse 24 ukene.  

  38 år, Tromsø

 • Jeg har trent styrke et par år, men følte jeg sto litt på stedet hvil. Jeg ønsket å ta steget videre med styrketreningen min. En mer helhetlig og skreddersydd plan, og jeg håpet at jeg både kom til å se resultatene, samtidig som jeg ble sterkere. Inntrykket av FTS via Facebook og nettsiden gjorde at jeg valgte FTS og Kesia som coach.   Det har vært en innholdsrik opplevelse! Jeg har lært masse om kroppen min, og hva jeg virkelig tåler. Jeg har sett resultater og skjønt hvor viktig kostholdet faktisk er for fremgang i styrketreningen. Opplegget var absolutt tilpasset mitt mål om muskelvekst, og resultatene er både synlige og målbare! Jeg er kjempefornøyd! Jeg har nå 1RM i knebøy på 97,5 kg! Kontra 80 kg når jeg startet. I markløft har jeg økt til 110 kg mot 100 kg. Og i benken har jeg økt til 60 kg kontra 40 kg når jeg startet!   Det har vært forskjellige utfordringer underveis. Til å begynne med var sulten en kjempeutfordring fordi jeg var så vant til småspising til alle døgnets tider. Men etter en tilvenningsperiode samt tilpasning av kostholdsplanen gikk det bedre og bedre! Treningsbiten har vært veldig motiverende – det var gøy med nye øvelser og at noen pusher deg fremover!

  Hilde Stenseth Heimdal

  26 år, Tromsø

 • Hovedmålet var å ta av noen ekstra kilo. Jeg ville ned på 70 kg, men oppi dette få lære nok om kosthold og trening til at jeg kan ta de riktige avgjørelsene for meg selv og kroppen min, og finne ut hva den trives best med. Jeg kan stolt si at jeg nå er nede på 70 kg, har mistet hele 16 cm rundt magen, 9 cm rundt hofta og 11 cm rundt brystet. I tillegg til at styrken har økt og kan skimte med gode tall som at jeg nå klarer 3 pullups, repper på 70 kg i knebøy mot 40 som jeg startet på. Jeg klarer nå 10+ push ups mot ingen i starten. Og kjører rumenske markløft på 80 kg, kontra 50 kg da jeg startet hos FTS. Kosthold var absolutt den største utfordringen i mitt opplegg. I starten var det helt greit fordi det var nytt, så følte jeg at jeg kjørte meg fast i samme mønsteret. Da innså jeg at dette er jo helt på bærtur, jeg kan jo ikke gå rundt og tro at jeg blir tjukk av å ta meg ett eple i ny og ne? Måtte da sene avgårde en ganske oppgitt mail til Kesia, og svaret jeg fikk satte meg på plass igjen! Jeg fikk opp øynene og innså at det er ikke hva jeg spiser, men hvor mye! (Jada, jeg vet at dette er noe alle sier, men det er ikke så himla lett å innse når man står midt oppi det..) Og etter dette har jeg spist det jeg har hatt lyst på i moderate mengder, i henhold til målsettningen min og det har fungert utmerket! Kroppen er storfornøyd, og jeg føler meg fantastisk! Treningsbiten har gått over all forvenFormbilder start 11-002tning i forhold til hva jeg selv hadde trodd, og motivasjonen har stort sett vært på høygir! I løpet av disse 24 ukene er det kun 2 treninger jeg ikke har gjennomført, og dette har ikke vært på grunn av motivasjon men at jeg rett og slett ikke har fått presset det inn i timeplanen. Jeg er superfornøyd! Disse ukene har vært som en berg-og-dal-bane både fysisk og mentalt, jeg har hatt store opptur hvor jeg har følt at jeg svevde rundt på en diger sky og ingenting kunne stoppe meg, og nedturer hvor jeg knapt har hatt overskudd til å komme meg ut av sengen fordi jeg ikke skjønte hvorfor jeg gidder og utsette meg selv for dette. Men jeg har kommet helskinnet igjennom det, med masse energi og motivasjon til alt jeg måtte ønske! Jeg har lært hva kroppen min faktisk kan få til om jeg bare gidder og utsette den for det, og jeg har lært at om jeg bare bestemmer meg så er det ingenting som kan stoppe meg herfra til månen! Resultatene har heller ikke uteblitt og jeg kan si meg meget fornøyd med at midjen min nå er tilbake, jeg er blitt utrolig mye sterkere og rustet for det meste. Alt i alt vil jeg bare si tusen takk til Kesia i FTS som har fulgt meg hele veien, og svart på mailer om både kost og trening og motivert meg både når ting har vært vanskelig og gitt meg en ekstra boost når ting var på topp! Anbefales på det sterkeste!  

  Ragnhild Berglund

  24 år, Tromsø

 • Processed with Moldiv De første PT timene jeg hadde med Kesia hadde jeg for lenge siden da hun jobbet på Sats, og var strålende fornøyd! Jenta har et fantastisk humør som smitter over på alle rundt henne! Hun er der for deg uansett hva, og pusher deg til å yte maksimalt! Etter å ha trent med henne har jeg fått et helt nytt syn på trening, og det føles så bra! Jeg har lært så utrolig mye. Nå har jeg brukt Kesia som PT noen ganger over nett (siden hun forsvant fra SATS og Tromsø), og er kjempefornøyd med både treningsprogram og matplan. Kostholdsbiten har vært kanonbra! Jeg viste ikke at det var mulig å spise så mye god mat som jeg har gjort, og jeg ELSKER treningsprogrammet! Artig med nye måter å trene på og bli kjent med nye effektive treningsmetoder som tar deg til et helt nytt nivå. På treningen har mye av utfordringen vært det mentale. Jeg tror jeg er svakere enn jeg er, eller kanskje jeg bare er veldig forsiktig, redd for å skade meg. Men jeg er blitt flinkere i løpet av disse 3 siste månedene hvor fokuset har vært gainz, og har nå maksløft på 100 kg i knebøy kontra 60 kg når jeg startet. Sykt! Og 102,5 kg i markløft kontra 80 kg når jeg startet. Jeg løfter også nå 17,5 kg i chins! Jeg har økt i alle øvelsene! Ingen tvil om at den mentale og fysiske biten er styrket godt gjennom dette programmet. En annen ting som er så bra er at hun er tilgjengelig hele tiden, så hver gang jeg lurer på noe, tar det ikke lang tid før jeg får svar! Gleder meg allerede til å jobbe med deg videre! Jeg kommer alltid tilbake!      

  Pernille Berglund

  23 år, Tromsø

 • Bardufoss Hotell har i løpet av ett år benyttet oss av Kesia Heichelmann som personlig trener for alle ansatte. Hver og en har trent i gjennomsnitt to ganger pr uke og alle har satt opp sine personlige mål, både på trening og kosthold, som de har jobbet mot. For vår bedrift har dette betydd at vi har fått en helt ny "snakkis" på arbeidsplassen. Nå snakkes det mye om trening og mat! I tillegg har vi fått redusert sykefravær - spesielt så har de som har slitt med migrene merket en betydelig bedring. Det er ikke tvil om at dette har vært vel anvendte penger. Kesia har vært utrolig flott, kunnskapsrik og motiverende å jobbe med!

  Kristin Nymo

  Daglig Leder, Bardufoss Hotell

 • Timene med Kesia er tilpasset meg, min dagsform og mine mål. Hun har mye fokus på teknikk og er flink å korrigere slik at jeg forstår. Det gode humøret hennes smitter over på meg og jeg er så glad for den motivasjonen hun gir og hjelpen uten å sette for stort press. Hun har lært meg mye og gitt meg stor kunnskap når det gjelder kosthold. Fra å være 56 år, ikke vært borti trening før og ikke ha bevegelighet eller styrke til å ta på seg sine egne sokker er kroppen nå mye smidigere, utrolig mye sterkere og jeg har blitt så utrolig mye bedre kjent med den. I tillegg til at migrenen jeg hadde regelmessig nå nesten ikke har vist seg siden jeg begynte treningen.

  Anne Marie
  Anne Marie

  56 år, Bardufoss

 • Min hverdag er blitt så mye bedre etter jeg fikk Kesia som personlig trener og trent med henne i ett år. Hun er så dyktig og får den personen hun trener til å yte 110%. Jeg hadde som mål å gå ned 8 kg og det har jeg klart med trening og endring i kostholdet. Søtsuget er som forsvunnet! Jeg hadde også som mål å bygge opp muskelmassen og der har det skjedd store forandringer. Der jeg før hadde bilringer er det nå strammet opp og det er mer muskler enn fett. Balansen er på topp og hukommelsen er bedre. Jeg snublet i en bratt trapp her om dagen med armene fulle av ting. Takkevære all treningen holdt jeg balansen og klarte å holde meg på beina. Det redda meg nok fra noen knekte ben! Holdningen min er bedre og jeg har lært nye løfteteknikker for å spare ryggen. Bikinien og trange t-skjorter passer igjen uten at jeg trenger å tenke på bilringene som satt der før som et trekkspill. Jeg er blitt yngre!

  Bjørg
  Bjørg

  61 år, Bardufoss

 • Sommeren 2012 bestemte jeg meg for å melde meg på Bootcamp med Kesia som PT. Hadde vært litt skeptisk til opplegget, men gledet meg veldig. Fikk god innføring i treningen og gode tips, råd og kostholdsveiledning gjennom hele perioden. Er utrolig positivt overrasket over min motivasjonsøkning og treningslyst etter å ha hatt Kesia som PT! Hadde også egne timer med henne for rehabelitering av skulderen min, som etter et par år endelig fikk riktig trening og som nå er mye bedre takke være henne. Etter tiden med Kesia har jeg også søkt motivasjon hos henne de gangene jeg har hatt litt vansker med treningslysten. Hjelper hver gang! Har forbedret meg treningsmessig, både på teknikk og lyst. Har anbefalt henne til flere etter de fem ukene jeg hadde med henne i fjor sommer. Tommern OPP! :)

  Karjana Alexandrova Hagen

  22 år, Porsgrunn

 • Jeg er ekstremt fornøyd med Forte Training Systems og vil anbefale dere til venner og kjente. Både kostholdsplan og treningsopplegg ble tilpasset mine ønsker og forutsetninger, og jeg kunne ikke drømt om bedre resultater! Hjertelig takk for hjelpen!

  Henrik Smith

  26 år, Oslo

 • 60 timer med deg krever ett tilbakeblikk: Første hinder ble skuldrene og nakken min. Jeg har visst klart å opparbeide meg et ”lite” stressenter der som resulterte i problemer med at kroppen begynte å si i fra at nok var nok. Svimmelhet, kvalme, slørete syn ble noe vi måtte ta fatt på. Dette utløste også ”anfall” under treningsøktene Men du taklet problemene og fant løsningen! Etter hvert kom disse anfallene, som nesten ALLTID kom med øvelser som innebar skuldre/nakke, sjeldnere og sjeldnere. Og når vi fant ut hvorfor de kom så klarte vi å få kontroll på det og etter hvert fikk jeg fullført øktene skikkelige og kan nå få full uttelling for treningen. Tro meg, fra å høre NED med skuldrene på hver eneste repetisjon, selv om jeg følte at de var jo nede, sier litt om hvor anspent og ødelagt det var oppi der. Men du gav deg ikke, og det fikk ikke jeg heller, og nå er skuldrene senket og kontakten oppretthold! Jeg er ikke i nærheten så anspent lengre og nå vet jeg også hva jeg skal gjøre når jeg vet at stresset overbemanner meg. Så var det vektnedgang. Undertegnete kan skilte med 14 kg mindre å bære på!:D Og for meg så har dette vært det vanskeligste- kostholdet! Her har jeg fått kjenne på motivasjonssvikt, elendige unnskyldninger for å la være å følge det som skal spises, ikke god planlegging, trøtthet og livets opp- og nedturer. Kostholdsplanen er ikke i utgangspunktet slitsom. Du går ikke rundt og er sulten på Kesia sine planer! Det er masse godt å spise, jeg føler meg opplagt når planen følges, og er ren og i balanse. Rett og slett bedre humør og mer energi ☺ Men vaner er vonde å vende. Likevel har jeg klart det! Selv om det har krevd sitt. Du har forberedt meg på at dette kom til å bli krevende. Den dagen du sa at sprekker vil forekomme, men det handler om hva du gjør etter du har spist den sjokoladen som teller når en sprekk først forekommer, har hjulpet meg. Spist er spist og det får du ikke endret på. Men det man kan gjøre er å la være med den ene biten og så gå tilbake til planen og fullføre resten som du skal. Du hørte på meg, selv om unnskyldningene var av det svakeste laget. Du prøvde å få meg til å tenke på hvorfor det skjedde, hva jeg egentlig ville, at jeg måtte bestemme meg for det og finne fram det som motiverte meg. At jeg måtte stoppe opp og tenke om jeg virkelig ville ha den sjokoladebiten nå. Du har virkelig gjort mye med samvittigheten og mentaliteten min her, Kesia! Det er ikke sikkert du ser det like godt som meg, men fra å være en person som dømmer seg selv nedenom og hjem, til en person som fremdeles klarer å være glad i seg selv og den hun er- selv om hun feiler. Du fikk meg til å aldri gi opp. Du fikk meg ut av komfortsonen min. Siste delen som vi har jobbet med, den beste! Nemlig styrke. Du har fått meg til å bli glad i styrke. Det er faktisk kjempe gøy! Riktig nok ikke fult så gøy når man sitter, ligger, står og sliter og kroppen bare ikke klarer gjøre som du vil den skal. Da brenner og river musklene! Og oppi det hele hadde jeg deg som IKKE hadde tenkt at jeg skulle få slippe unna heller. Du ser så godt om jeg gav opp eller om det var kroppen som ikke klarte mer. Det kan neppe være mange av de 60 øktene jeg ikke har sett fram til. Bare tanken at det har vært trening med deg på en dag har automatisk vært en humør buffer på slitne, tunge dager. Og det er gøy for du merker og ser framgang raskt. Jeg hadde ikke forestilt meg at jeg kunne forandre formen på kroppen min på den måten vi har gjort. Man blir fornøyd med deg som beordrer og ordner! Til å begynne med ble det myye teknikkterping. Men jeg ser nå hvor utrolig viktig det er. Man merker fort på kroppen hvis teknikken svikter. Så bare å bite tenna sammen, du slipper ikke unna det heller. Skader vil man ikke ha! For å oppsummere noe av det viktigste jeg har lært så må det være den mentalebiten. Det å kjenne etter. Hva er det som gjør at du valgte å gi deg her? Hva var det som gjorde at du ikke fikk til det løftet her? Du har rett og slett gjort meg bevisst på hvem jeg er og hvordan jeg fungerer. Og ikke minst hvordan kroppen min fungerer. Du har vist veien til målet, men vist at det er jeg som må gå på den veien. Du har gitt meg råd, gode ord og redskapene jeg må bruke. Du har fortalt meg at det er hardt til tider, men at det ikke skal la meg stoppe. Du har delt dine erfaringer med meg, og vist meg at det er jeg som har valget på hva jeg vil gjøre med problemene. Du har gitt meg gode ord og tilbakemeldinger, men sier det likevel som det er. Du har rett og slett vært med meg hele veien, for du har villet like mye som meg, at jeg skal lykkes! Jeg er så glad for at jeg tok skrittet og satte i gang å trene med Kesia! Jeg har blitt en bedre utgave av meg selv! Mye er forandret, både mentalt og fysisk. TAKK!

  Linn
  Linn

  30 år, Bardufoss