Selvtillit ut i fra definerte skuldre

På de fleste treningsblogger og hos jenta i gata så er jakten på markerte abs stor. Absolutt et ok mål man kan ha i perioder, men hva når man blir helt oppslukt og det går på bekostning av hvordan du føler deg? Gå inn i tenkeboksen og tenker over hva det er trening egentlig gir deg/burde gi deg. Husker du at det alltid får et smil på plass, en god følelse i kroppen, mestringsfølelse, mer energi, bedre søvn. Hva med å endre fokuset over på prestasjonene dine?
En sterk kropp, er en glad kropp. Og jeg er sikker på at fysikken følger etter. 

Jeg synes denne artikkelen av Kristine var utrolig godt skrevet. Hun åpner seg virkelig og jeg tror hun toucher et tema som flere kan kjenne seg igjen i. I hvertfall i en viss grad.  Jeg må ofte ha meg «ferier» og teste meg litt at jeg helt fint kan ta treningsfri og spise masse godt digg som kanskje ikke går inn i fitnessboka. Bare for å se at hode henger med og ikke er blitt fanatisk. Sånn som de siste månedene har jeg lagt alt av dietter på hylla og heller hatt fokus på å bygge muskler. Jeg er IKKE en lean gainer, og har kost meg med mors middag mer enn en gang 😉 Og som jeg trives. Jeg har mer energi, myye bedre trøkk og gøyere treninger, mye mer sosial og lager masse god og sunn mat, men noe anna en kylling og brokkoli (no offence brokkoli).

Riktig nok så er det i perioder veldig tøft. Ikke er det bare musklene som vokser, men magen tar jo og mer plass i trøya. Og jeg merket at da jeg fikk angst for å gå i singlet på trening, fordi jeg ikke er like definert som hu dama på instagram lengre, så har det gått for langt. Skal min selvtillit styres ut i fra hvor definerte skuldre jeg har? Er det sunt?!

De definerte skuldrene, de skal jeg få. Men jeg skal nyte veien dit. Jeg skal ikke skjemmes over kroppen min fordi de enda ikke er der. Nei jeg skal være stolt over at jeg jobber for det. Og at jeg koser og tar vare på kroppen min på tur dit.

Jeg har den kostholdet jeg har og bruker mye tid på trening fordi jeg elsker det! Fordi det gir meg så enormt mye. Jeg gleder meg til å starte på diett når den tid kommer, og jeg gleder meg til å bruke resten av året til å trøkke i meg vanvittige mengder mat. Alt til sin tid, og alt i balanse 😉 <3

4 responses on “Selvtillit ut i fra definerte skuldre

 1. Jeg har ikke fokus på fysikkens look i det hele tatt når det kommer til treningen. Jeg satser mest på en kropp som funker. Kostholdet er kontrollert kaos med mer søtt enn middager, men pytt. Har man lyst har man lov XD

 2. margrethe sier:

  Man kan fort få en selvtilittknekk om man skal samenligne seg med alle instagram-bildene som dukker opp. Det kan fort virke som alt er perfekt og at en sånn form holdes året rundt.

  Sunn fornuft og det å finne sin plass på gymmet er viktig. Være seg selv og samenligne seg med seg selv.

  Hey… brokkoli♥

  Klem!!

  • Kesia Luise sier:

   Lettere sagt enn gjort å kunne sammenligne med seg selv. Så det er så viktig at man er bevist på dette! Helt enig med deg om sunn fornuft og finne sin plass!! 🙂 Da kommer gleden og 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *