Hvem er FTS?

 

kkDet er jeg som driver og eier FTS. En bedrift med høye ambinasjoner og mål som enda er i startfasen. En lang og herlig vei venter! Mitt mål med jobben jeg gjør er å få fram det beste i folk. Mine kunder skal være de beste. Ikke de beste til å løpe eller løfte mest nødvendigvis, men de beste til å nå målene sine, ta vare på verdiene sine og trives best mulig med seg selv og det de gjør. For at dette skal bli en realitet jobber jeg tett opp mot kundene mine, vi kartlegger mål, visjoner og verdier som vi sammen jobber mot. Jeg vil at du skal lykkes, like mye som det du selv vil. Resultater – trygt og skadefritt!

Forte betyr sterk, og her mener jeg sterk i så mye mer enn bare en stor biceps som løfter tunge ting, som vi selvsagt også mekker. Men jeg gjør ikke livet ditt om til en dans på røde roser. Å bli best handler også om at jeg vil du skal bli sterk til å takle nedgangene og svingningene i livet ditt så vel som utfordringene du møter på. Du skal føle deg bedre rustet til å møte dette ved å bli kjent med din egen kropp og mestre utfordringene trening og et kosthold på vei til hovedmålet ditt vil føre med seg.

Men for å bli best krever det en hel del av meg og jeg er stadig i læring. Utallige timer i uken blir brukt til å lese fagartikler av de største i bransjen og å holde seg oppdatert. Jeg har vel testet ut det meste som er  og kan ved egen kropp plukke med meg ting som har fungert eller ei og hvordan ting oppleves. Jeg har tatt sertifiseringen min gjennom et egensydd kurs for SATS-ansatte gjennom Active Education i Oslo og flere kurs gjennom SATS kjeden som blant annet TRX, Lettere Liv, Salg og Coaching og Kettlebell. Jeg utveksler ider og erfaringer med folk som virkelig er dyktige på sitt felt hvor jeg også har høstet enormt med lærdom. Og jeg er stadig i utvikling.

Jeg brenner virkelig for å føre deg til en plass hvor du trives enda mer. Ta gjerne kontakt HER for mer informasjon om hvordan dette kan bli mulig.
skakkehode

Fra foredrag hos Siva Innovasjonssenter Tromsø, 2015