Hvem er FTS?

 

kkDet er jeg som driver og eier FTS. Mitt mål med jobben er å få folk i aktivitet slik at de fremmer sin egen helse og treningsglede. Jeg ønsker å nå ut til de som syns det er vanskelig å begynne å trene og holde på treningen i livet sitt i mer enn noen uker. Treningen skal passe inn i livet ditt, ikke omvendt. Livet er så mye mer enn trening! Og trening er så mye mer enn bare kropp!

For at dette skal bli en realitet jobber jeg tett opp mot kundene mine, vi kartlegger mål, visjoner og verdier som vi sammen jobber mot. Jeg vil at du skal lykkes, like mye som det du selv vil. Resultater – trygt og skadefritt!

Forte betyr sterk, og her mener jeg sterk i så mye mer enn bare en stor biceps som løfter tunge ting, som vi selvsagt også mekker. Men jeg gjør ikke livet ditt om til en dans på røde roser. Du skal føle deg bedre rustet til å møte dette ved å bli kjent med din egen kropp og mestre utfordringene trening og et kosthold på vei til hovedmålet ditt vil føre med seg. Jeg skal hjelpe deg til å bygge opp disiplin innenfor trening og kosthold, som kan ta over når motivasjonen er i en dårlig periode. Slik vil du kunne holde på gode vaner over tid.

Men for å bli best krever det en hel del av meg og jeg er stadig i læring. Utallige timer i uken blir brukt til å lese fagartikler av de største i bransjen og å holde seg oppdatert. Jeg har tatt sertifiseringen min gjennom et egensydd kurs for SATS-ansatte gjennom Active Education i Oslo og flere kurs gjennom AFPT. Jeg utveksler ider og erfaringer med folk som virkelig er dyktige på sitt felt hvor jeg også har høstet enormt med lærdom. Og jeg er stadig i utvikling. I 2018 studerer jeg ernæring gjennom nettstudier i England som heter Mac Nutrition Uni og ledes av noen av de beste i bransjen.

Jeg brenner virkelig for å føre deg til en plass hvor du trives enda mer. Ta gjerne kontakt HER for mer informasjon om hvordan dette kan bli mulig.
skakkehode

Fra foredrag hos Siva Innovasjonssenter Tromsø, 2015

Bilde under: med Dan John, Dean Somerset, James Krieger Brad Schoenfeld, og Alan Aragon