Online PT

«En personlig trener i rett i lomma»

Ønsker du hjelp til:

 • Muskelvekst (hypertrofi)
 • Nedgang i fettprosent
 • Å øke styrken din
 • Endring i en varig livsstil
 • Lære og forstå mer om hvordan kostholdet tar deg til målet ditt
 • Prestasjons trening
 • Hvordan få trening og gode vaner til å bli en del av din hverdag, på ditt nivå

Prøv da STERK Online PT

I 2019 har jeg sammen med STERK Helse, trening & kompetanse utviklet et Online PT produkt hvor du uavhengig hvor du bor i landet kan få oppfølging over nett va noen av markedets kanskje beste personlige trenere på STERK.

Uavhengig av din målsetting så er jeg svært opptatt av at mine kunder skal starte på det nivået de er. Går du fra null økter i uken til 5- noe som ikke er bærekraftig for deg og ditt liv så du klarer bare å opprettholde dette i noen uker, så har du bommet og vil høste mye mer ved å starte på det nivået du er og så jobbe deg gradvis opp. Dette gjelder også i perioder hvor livet vårt suser avgårde i en litt for høy hastighet. Vi må tilpasse oss totalbelastningen.

En stor utfordring mange møter er ikke å gå ned i vekt, men å opprettholde den nye vekten sin som igjen fører til mye jojo slanking. Jeg jobber vel så mye med å kunne opprettholde den nye vekten hos kunder som å gå ned da dette også krever kunnskap og øving. Jeg ønsker at vi skal tilrettelegge et kosthold, som ja tar deg nærmere målet ditt, men som gir glede til både kropp og hode. Her finner du ingen strenge dietter, nei-mat men en familievennlig tilnærming . Sammen finner vi den balansen du søker. Jeg ønsker at du skal lære. Få kunnskap. Det gir mestringsfølelse og glede og dermed også resultater. Ved å bygge opp mer kunnskap om trening og kosthold er det enklere for deg å ta gode valg når du står i det, fordi du skjønner hvorfor. Ikke bare fordi jeg har sagt hvilket valg du bør da. På den måten kan du også enklere opprettholde livsstilen din også etter endt samarbeid med meg.

 Les mer om FTS coach her 

Les mer om hvordan andre har kommet i form her

Med online PT får du alle verktøyene du trenger, men det hele krever selvdisiplin og innsats for å taes i bruk. Du får tilgang til en oversiktlig og enkel app hvor du vil finne hele opplegget ditt, oversikt over din framgang og en chat. I en pakke inngår:

 • Treningsprogram tilpasset ditt mål om det skulle være styrkeøkning, vektreduksjon, vektøkning eller bare komme igang
 • Teknikkveiledning i øvelser
 • Skreddersydd kostholdsopplegg utifra din nåværende kunnskap og målsetting. Lære at ingen mat er farlig, eller at ja/nei mat eksisterer. Men jobbe med å ta til seg kunnskap om valgene sine slik at man finner balansen til både kos og veien til sin målsetting.
 • Ukentlige oppfølging på fast dag hver uke men jeg er også tilgjengelig på chatt i appen gjennom hele uken!
 • Nødvendige justeringer av kostholdsopplegg og treningsprogrammet.

 

Hva koster nettcoaching?

 

Ting tar tid. Hos meg vil du ikke finne noen quikfix eller drastiske formbilder for å selge. Det tar tid å sette seg inn i nye program og å endre vane for vane. Vi i STERK Online PT har derfor satt en bindingstid på 3 mnd. for å kunne jobbe med kunder som innser at det krever tid og tålmodighet å jobbe med de riktige verktøyene.

For kun treningsoppfølging eller kun kostholdsoppfølging koster det 1700 kr måneden. Det tilkommer en oppstartsavgift på 1500 kr den første måneden. Du betaler for de 3 første månedene med en gang, mens du fra måned 4 trekkes 1 gang i måneden via avtale giro hvis du ønsker videre oppfølging.

Ønsker du oppfølging med både trening og kosthold er prisen 2200 kr måneden. Det tilkommer en oppstartsavgift på 1500 kr den første måneden. Du betaler for de 3 første månedene med en gang, mens du trekker fra måned 4 1 gang i måneden via avtale giro om du ønsker videre oppfølging.

 

Du finner mer informasjon om STERK Online PT her

 

 

Ta kontakt her ved interesse

(husk å sjekk søppelposten din når du venter svar fra meg