Enkel og sunnere "nugatti"

Dere har vel fått med dere at jeg er over gjennomsnittet glad i mat? Og at søtsaker er en soleklar favoritt? At folk blir kvalm av et stykke kake kan jeg ikke forstå. Meeen det er igjen til min fordel, for jeg tar GJERNE hele kaka. Jeg er også glad i «sunne» søtsaker, og min favoritt er uten tvil denne forsunnede nugattiblandingen! Eeeeer det muuuulig å smake så digg!! Smaker like godt på lomper, brødskiva, pannekakene eller glasur på kaka, som den gjør med skje rett fra skåla. Test denne folkens! 🙂

1 ss Philadelphia Light
20 g sjokoladeproteinpulver
1
 ts bakekakao
1-2 ts Sukrin Gold

Bland alt godt sammen og tilsett litt vann sånn at røren blir myk og fin. Det jeg elsker med denne røra er at den blir utrolig lett og luftig. Fornøyelse for ganen! 😉

nugatti3

 

2 responses on “Enkel og sunnere «nugatti»

  1. Jatakk til sunnere nugatti!
    Det er så godt med den fyldige sjokoladesmaken – spesielt som topping på ferske pannekaker/vafler eller i lomper 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *