Cottage cheese lapper

11.07.2015
|
0 Comments
|

Siden kroppen min nekter å la meg få trene fortiden så går det mye tid på kjøkkenet i stede. Jeg tror kanskje gleden med å kokkelere er påtur tilbake?? La oss håpe den varer 😀

I dag hadde jeg en cottage cheese boks som måtte spises, men det fristet ikke med den vanlige cottage cheese skålen. Og dermed ble CC lapper født i stede! Første gang jeg har smakt og jeg må si at dette falt i smak. Hvert fall med topping av norske jordbær og en drøss av kokos sirup. For lappene er ikke noe særlig søte i seg selv, så det jevnet seg veldig ut med denne toppingen. Lyst å prøve selv? Her har du oppskriften. Selv om jeg lagde det på hump og slump da..

 

Oppskrift

Halv boks Cottage Cheese

50 g havremel (eller mal havregryn til mel i en blender, eller bytt ut med annen tørrvare)

10-20 g kokosmel (ikke nødvendig)

Kardemomme & kanel

1 egg

1 ts Fiberhusk (ikke nødvendig)

Jeg bare blandet alt sammen og stekte det med kokosolje på svak varme. Jeg tror ganske at jeg neste gang blir å bruke en blender for å knuse CC bitene. Men de var overhode ikke plagsomme når man spiste. Håper det smaker! 🙂

CClapper

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *