Blogg

Sommer Sandwich

5.06.2014
|
5 Comments
|

Jeg prøver å få kontroll over cravingsa mine som er en konsekvens av all is-spisingen i helgen. For å holde den i sjakk så eksperimenterer jeg litt på kjøkkenet og tilfredstiller smaksløkene med nye, spennende smaker. Denne sandwichen har blitt ett av resultatene, og det passer jo perfekt på solfylte dager, eller dager du har lyst på litt Cafesnacks uten å betale 130 kr for det.

Grove sandwich

60 g Grovt glutenfri mel fra Toro
30 g Mandelmel
50 g Havremel (mal selv av havregryn eller kjøp ferdig malt her)
1 ts Bakepulver
1 ss Fiberhusk eller Fiberfin
2 ss Sesamfrø og Linfrø
2 ts Oregano og hvitløkspulver
Liten klype salt

Bland alt sammen med vann og la det stå å tykne litt før du legger klatter ut på en bakepapirkledd plate. Kan fint formers til rundstykker (men er klissete så ikke bruk hender) eller bare kjøre som meg å forme de til mer «brødskiver». Jeg lagde fire stykker- to bunner og to topper. Strø gjerne litt Linfrø på toppene. Sett de inn i ovnen på 200* grader i ca 10-15 min.

 

Dressingen

(denne er hentet fra Christina Fjære, og er blitt en favoritt siden)

100 g Mango
100 g mager Kesam
Litt karrykrydder, salt og gurkemeie
1 ts Sukrin Gold

Most alt sammen i en blender til det blir en fin konsistens på det.

 

Tilbehøret

Jeg hadde stekt kyllingfileer som jeg hadde delt på langs og kryddret med chili og paprika. Så brukte jeg et salatblad, tomater, rødløk, agurk, mangoskive og paprika i sandwichen hvor jeg toppet (les: dynket) det hele med den digge mango dressingen.

 

sandwich3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du syntes dette så godt ut så del det gjerne ved hjelp av knappene under! 🙂

Bon appetite! 🙂

Kylling Teriyaki

2.06.2014
|
2 Comments
|

Etter en helg med utskeielser (is til frokost, sjokolade til lunsj .. ) så er det påtide å tilføre kroppen god og sunn mat igjen. Jeg fungerer så utrolig mye bedre på det, selv om det er ganske stas å få Ben&Jerry på frokostbesøk 😉

Jeg eeeeeeeelsker kinamat, og fant ut at det fikk bli dagens middag. Takeaway ble det ikke, men jeg lekte meg litt på kjøkkenet og endte opp med en helt fantastisk god og smakfull rett.

Jeg brukte kylling, paprika, lillaløk (den er jo ikke rød!!) og squash som jeg krydret med kayenne, chili og hvitløk. Den skal jo være sterkt 😉 Før jeg blanda denne herligheten inn. Jeg kjøpte den på iherb til 30 kr, (rabattkode ESI027) og har brukt den både som marinade på grillspyd og nå som en saus. Knallgod! Jeg spiste opp begge porsjonene for å si det sånn 😀

teriyaki

Null trening framover og Hypertrofikurs

2.06.2014
|
1 Comment
|

Første uke uten trening unnagjort. Jeg vet at det høres fryktelig tåpelig ut å si at en uke uten trening har vært tøft. Men dere må huske på at for meg ligger det i mine rutiner. Det er også hardt å måtte legge den gode progresjonen jeg har hatt både styrkemessig og på målebåndet på hylla for en periode. Men når alt kommer til alt, så er vel helsa viktigere enn 60 kg i benk og lavere fettprosent?  Hadde jeg fortsatt å kjøre på ville jeg kanskje kommet til et punkt hvor jeg måtte ha lagt trening og aktivitet på hylla for en enda lengre periode, enn hva jeg kanskje må gjøre nå når jeg griper det ann tidligere. Slikt må jeg minne meg selv på. Jeg har gradvis gått fra tre økter i uken til to økter i uken, og nå blir det null økter i uken en stund framover. På legens resept. Det er utrolig tøft mentalt. Men jeg liker jo utfordringer, så hvorfor ikke snu om på dette? Jeg har gjort dette om til en challenge med meg selv. Jeg har satt meg mål for de kommende månedene- mål som innehar store bremseklosser og enormt mye mental jobbing. Men jeg skal mestre det, og jeg skal nyte den mestringsfølelsen jeg vil få ut av det. Og jeg skal nyte at jeg med tiden vil få overskuddet og kreftene mine tilbake! Og daaa skal 60 i benk sitte 😉

Før jeg fikk den beskjeden her så rakk jeg å være med på Hypertrofikurset til AFPT og Børge Fagerli. Spennende å høre hvordan han jobber med Myo-reps og Biorytme dietten nå kontra før. Også utrolig gøy å høre at han trekker fram at vi burde implementere mer kraft og gelatin i kosten, noe jeg har drevet med en stund. Dette har flere spennende helseeffekter, men vi kan ta mer om det senere. Jeg fikk meg også en treningsøkt med han hvor dette var oppsettet

Processed with Moldiv

A1 Chins 3RM
10 kg x 3 reps (kunne nok klart 3RM på 12,5 kg også, men vi valgte å gi oss her)
-20 % drop, kroppsvekt x 8 rep, 6 rep, 5 rep.

A2 Skulderpress 3 RM
37,5 kg x 3
-20 drop 30 kg x 8 rep, 7 rep, 7 rep

Han gikk også igjennom treningsprogrammet mitt, og det gav en god følelse å høre at en av Norges fremste coacher ikke ville ha endret noe på det 😀 Bare dumt at jeg ikke får brukt det på en stund ;P

 

Ny diett favoritt!

26.05.2014
|
1 Comment
|

Hvis du er på diett, eller ikke tåler vanlige nudler så er dette min sterkeste anbefaling å prøve! Jeg har hatt disse til middag tre dager på rad nå 😛

Jeg var svært skeptisk da de lukter rart og har en slimete konsistens. Men etter å ha skylt de med kaldt vann tok jeg å stekte de tørre i panna (jeg tror ikke de er gode hvis man koker de..) og siden de ikke smaker noe så brukte jeg et godt krydder over. Disse hadde jeg sammen med en wok som jeg blandet med en saus av soyasaus, hvitløk og ingefær. VILT hvor godt det ble! Og det beste av alt hvis du er på diett, de er så og si kalorifrie!

nudler1

Du får de her hos Gymgrossisten til bare 25 kr.

 

Sponset produkt

 

 

‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 Next page ›