Blogg

Cottage Cheese rundstykker

16.10.2015
|
1 Comment
|

Neste gang jeg bomper borti Marie (@fitnesscherry) skal hun overrøses av knuseklemmer, for den dama der, hun redda matlysten min. Jeg har stortset bare hatt lyst på is i det siste. Isen er ferdiglagd, og kan bare hentes fra fryseren. Men til og med jeg i fornektelse innser at jeg ikke kan ha et kostholdt kun basert på is. Så da jeg kom over oppskriften på rundstykker fra Marie var det bare å brette opp armene. Jeg lager bare ting hvis det er enkelt, smakfult og hvis jeg har ingrediensene. 2 av de punktene der så jeg var der ved bare å se på oppskriften hennes. Bildene vitnet om at de så utrolig smakfulle ut også, men det måtte jo testes selv før dommen ble avgitt. Det at jeg skal lage en ny ladning som er tre dobbelt så stor for å fryse ned sier vel sitt!

Smakfulle, luftige og deilig sprø skorpe!!

Oppskriften er fra Marie og kan hentes her, men jeg noterer den opp med de små endringene jeg gjorde

Oppskrift

1 boks Cottage Cheese

200 g glutenfri havremel (kan lages selv)

50 g glutenfri store havregryn

4 egg

1 ts bakepulver

Blandet alt sammen i en bolle med en mixmaster sammen med vann til en noe klissete konsistens. Men ikke for løs! Laget runding med en skje og la de på bakepapir. Før jeg strør chia frø over. Ovnen er på 180 grader og der står de i 30 min, før jeg setter på varmluftsovn i 10 min. Dette var et genialt tips fra Marie! For da ble skorpen sprø og deilig. Fy det er så mye jeg ikke vet om kjøkkentriks. Kanskje man skulle samlet informasjon og laget et innlegg om smarte triks å kunne på kjøkkenet? Men da må DERE skrive ned deres tips i kommertarfeltet. For jeg stiller ikke med så mange ;-P

 

De var kjempe gode når de ble avkjølt, og de var kjempe gode flere dager senere. Jeg har gått å småspist på de når kroppen ikke har hatt lyst til å bruke energi med å stå på bena. Så takk Marie , du fikk mat i meg igjen♥

DSC00774

 

Chia pudding

15.10.2015
|
0 Comments
|

Hopp og hei, alle sammen! Jeg har endelig slengt meg på Chiafrø bølgen igjen. Det er mange år siden sist! Men med en pakke med Chia-PULVER i hus, måtte det lages en Chiapudding til frokost. Den lages dagen før og står i kjøleskapet til dagen etter. Veldig greit om man har dårlig tid på morningen, eller bare ikke har krefter til å lage mat. Ti kroner til de som gjetter hvem av de jeg er ;-D

Oppskrift

2 ss Chiapulver

70 g kokosmelk (jeg bruker den fra kartong slik at jeg får all den gode kremen)

1 ts Vanilje proteinpulver (kan droppes)

Halv ts søtning

Blander alt i et lite glass og lar det stå i kjøleskapet dagen over. Eller jeg glemte den så den stod i tre dager 😛 Jeg toppet med Go´morgen yoghurt Zero Bringebær, dens musli og jordbær. Ingen rar konsistens, og deilig søt på smak.

DSC00784-001

ME, trening eller tur ?

1.10.2015
|
0 Comments
|

Inneholder sponsede produkter

Ja, så hvordan går disse treningsmålene jeg beskrev i dette innlegget?

Kjenner jeg blir litt lei meg med en gang jeg. Ting går ikke som jeg vil. Og jeg er liksom litt ferdig med å prioritere å ikke trene for å bedre denne ME´n. Ferdig med å ta hensyn liksom. Mentalt ferdig. JEG VIL TRENE. Men ok, nå må jeg senke pulsen litt igjen her.

Jeg følte jeg tok hensyn til ME´n OG meg selv ved å prøve å trene målrettet. Det holdt i to uker. De resterende ukene hadde jeg diverse ´eventer´ som tok kreftene mine helt, og da er det ikke mulig å få skviset inn noe trening. Det blir da nedprioritert eller ikkemuligåprioritere :-p

Så ja, jeg får litt surmunn av dette. Soveroms veggene mine er ikke så interessante at de kan underholde meg i tre uker. Men i dag dere! I dag kom jeg meg ut for en liten tur. Gradestokken bikket 20 grader, og det i Oktober. Det måtte nytes. Kamera ble med, og lek ble det 😀

DSC00691

Urheia i Risør, fantastisk turterreng

DSC00704

Sko i mange farger // Tights med høyt liv (Produktene er sponset)
DSC00708

DSC00751

Den hvite by ved Skakerak ♥

Det ble noen få øvelser i trær, på benk og rekkverk. Vi snakker 3-4 rep liksom. Og jepp, det holdt det 😉 Kanskje jeg må begynne å omfavne virkeligheten litt, nyte de dagene jeg får rørt på meg (selv om det kanskje ikke er å løfte 90 kg i knebøy). For hva vil jeg mest, jobbe mot en friskere hverdag, eller løfte mer i knebøy…?

Omelett muffins

26.09.2015
|
0 Comments
|

Endelig har jeg fått kjøpt meg muffinsbrett eller hva det kalles. Nå skal jeg lage masse digg, er tanken da jeg synes dette er et så lettvint verktøy. Først ut ble omelett muffins. Det er så gøy å spise mat med en annen form en tidligere 😛 Jeg lagde et helt brett, og kan tenke meg disse er perfekt matpakke mat.

Oppskrift

Skinke

Mozerella ost

Tomat

Kutt disse opp i biter og ha de i formen. Jeg smurte formene først med kokosolje for å være sikker på at ingenting satt seg fast forøvrig.

8 egg

Krydder: Hvitkløkskrydder, paprikakrydder, salt og pepper

1 ts bakepulver

ca 1 dl vann (eller 2 ss per egg)

Kakket alt dette i en bolle og blandet sammen. Heller så røren oppi formene. Viktig her å ikke fylle formene helt, da de hever godt i ovnen. Stek de på 175 grader i 10-15 minutter, og la de avkjøle seg før du spiser. De ble veldig luftige og fulle av smak! 🙂 Man kan selvsagt ha oppi hva enn kjøleskapet foreslår. Tacosaus, brokkoli, gulerot ++

IMG_3146IMG_3144IMG_3152

‹ Prev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 Next page ›