Allergivennlig eplekake-muffins

Hva roper fredag mer enn joggebuksa, gullrekka og kakebakst? 😀  For de som ikke er ute på rave så synes jeg det er en god oppskrift på en vellykka fredag. Og en god oppskrift har jeg også på eplekakemuffins! Og selvsagt er det en ferdigblanding, ellers hadde jeg ikke sittet her med tredje porsjon i hånda.

Jeg brukte kakemixen fra Funksjonell Mat som kan fåes kjøpt her. Brukte ca halve posen, blandet med 1 dl olje, og ca 1,5 dl vann. Siden jeg ikke tåler egg brukte jeg eggerstattning tilsvarende to egg. Og visp så lå røra med kanel, sukrin gold og en eplebit i midten oppi noen rosa muffinsformer. 20 min på 175 grader. Nytes med vaniljeis.

Fri for sukker, egg, melk og gluten. 

eplekaker

4 responses on “Allergivennlig eplekake-muffins

  1. NAM NAM 😀 Skal prøve meg på disse. Gratulerer med ny flott side!

  2. Julie sier:

    nam nam 😀 må prøves!
    Grattis med ny side, nå har jeg lagt deg til på bloglovin :))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *